Tweelingzielen FAQ

 photo ifyoulove-2.jpg

 


Tweelingzielen FAQ

Geregeld ontvangen wij vragen over onze eigen ervaringen rond onze tweelingzielenrelatie. Speciaal voor hen die wat meer willen weten hierover hebben we deze speciale pagina gemaakt.

Wat zijn tweelingzielen volgens jullie?De tweelingziel is die ziel die onlosmakelijk met jou verbonden is en ook echt bij jou hoort sinds het begin van wat wij de schepping noemen.
De BRON ( God, het Goddelijke) heeft alles geschapen door zichzelf in ontelbare delen te splitsen. Dit splitsen is altijd doorgegaan. Zo zijn dus ook de ziele-families ontstaan waarbij de “laatste” splitsing de splitsing is geweest die twee zielen voortbracht die dus het meest met elkaar verbonden waren, het dichtst bij elkaar stonden. Dit noemt men dan de tweelingziel.

Wat bedoelen jullie met tweelingzielenliefde?Al-Wat-Is bestaat uit Liefde. Liefde is de scheppende kracht achter alles wat wij kennen. De tweelingzielenliefde is de liefde tussen twee zielen ( tweelingzielen) die zo sterk is, dat niets of niemand deze kracht kan doorbreken. De tweelingzielenliefde wordt het meest intens beleeft vanaf de bewuste hereniging tussen beide zielen. Zoals onze titel van de website al zegt: niets is sterker dan de liefde die tweelingzielen aan elkaar bindt.

Hoe weten jullie zo zeker dat jullie tweelingzielen zijn?We zouden vurig wensen dat we je dat goed onderbouwd konden uitleggen. Het probleem is echter dat we geen enkele wetenschappelijke onderbouwing kunnen geven omdat we hier te maken hebben met innerlijke kennis die vanuit het hogere zelf komt. Wil je ons antwoord op waarde weten te schatten dan zou het wenselijk zijn wanneer je zelf beseft dat er veel meer is dan alleen de fysieke wereld en dat jij veel meer bent dan wat je omtrent jezelf lijkt waar te nemen.
Op het moment dat je je tweelingziel werkelijk ontmoet verdwijnen alle vragen als sneeuw voor de zon. Je hoopt niet meer, je weet! Je twijfelt niet meer, je vertrouwt. Alles is herkenbaar voor je, voelt zeer vertrouwt en je voelt je gewoon opgetild naar een hoger niveau. Je voelt dat je letterlijk thuis komt na een eeuwenlange reis. Elke vezel in jouw lichaam lijkt je toe te roepen : Dit is jouw eeuwige geliefde: DIT is jouw tweelingziel, DIT is jouw eindbestemming. Je trilt op hetzelfde niveau. Wat jij denkt, denkt de ander, wat jij voelt, voelt de ander. Jullie lijken elkaars gedachten als vanzelfsprekend waar te nemen en aan te vullen. Kortom: jullie versmelten en je weet gewoon dat het is zoals je voelt. Jullie krijgen die informatie rechtstreeks van jullie hogere zelf, jullie gidsen of hoe je hen ook maar wilt noemen.
In ons specifieke geval werd ons het feit dat we tweelingzielen zijn ook nog eens bevestigd door een aantal los van elkaar staande mensen die zich ook met spiritualiteit bezig houden. Een persoon channelde het feit zonder iets van ons te weten. Een andere persoon, tijdens een vakantie in Engeland die we daar vluchtig hadden ontmoet in een spirituele winkel zei het ons rechtstreeks toen ik haar vroeg wat ze bij ons voelde.

Ik weet zeker dat ik mijn tweelingziel heb ontmoet maar hij/zij wil er niets van weten. Wat moet ik doen? Lieve vriend(in), daar kan je niets aan doen, hoe moeilijk dat ook voor je is. Alvorens je hier zowieso mee verder zou kunnen gaan zou je jezelf alle eigenschappen moeten afvragen die we hier in punt 3 hebben beantwoord. Gaan al deze zaken voor jou op? Weet jijzelf 100% zeker dat die persoon jouw tweelingziel is? Voel jij wat wij beschrijven?
Dan is er nog iets heel belangrijks: je hebt twee vormen van ontmoeting met je tweelingziel:
a) de onbewuste ontmoeting. Deze ontmoetingen werken meestal als een “trigger” om je op een bepaald spoor te zetten en je vooruit te helpen op je pad.
b) de bewuste hereniging. Deze ontmoeting heeft meestal een definitief karakter en heeft tot doel om samen je pad te vervolgen. De bewuste hereniging kenmerkt zich veelal ook in het feit dat alles in een stroomversnelling gaat. ( ook de herenigingsconfrontaties).

De universele wet van vrije wilsbeschikking:
Jij kan nog zo overtuigd zijn en nog zo graag willen, maar als de ander er niet aan toe is, het niet voelt of gewoon niet wil ( soms uit angst) kan je niets doen. Jullie ontmoeting heeft dan een andere betekenis. Deze betekenis is wellicht teleurstellend voor jou maar beslist niet minder waardevol. Leef in het vertrouwen dat je tweelingziel altijd bij je zal zijn, fysiek of niet fysiek, dichtbij of veraf. Jouw tweelingziel is wie jij bent en jij bent wie je tweelingziel is. Er KOMT een moment van hereniging voor altijd. Daar mag je op vertrouwen.

Ik heb mijn tweelingziel ontmoet en wij hebben elkaar als zodanig herkend. We zitten echter in een relatie. Wat moeten wij doen?

Goed naar jullie innerlijk luisteren. Heel goed naar jullie innerlijk luisteren. Als jullie als tweelingziel zijn samengekomen dan zullen jullie hoogstwaarschijnlijk ook qua gevoeligheid enorm groeien en meer vertrouwen op de signalen vanuit jullie hogere zelf. Deze signalen kunnen best wel anders zijn dan wat je in je hart zou willen, maar negeer ze nooit. En dat telt ook andersom.
Probeer alles op alles te zetten om niemand te kwetsen, ook jezelf niet. Probeer respectvol te zijn naar een ieder toe, maar ook naar jezelf toe. Laat het niet zo zijn dat je hals over kop je relatie verbreekt omdat je je tweelingziel hebt ontmoet. Vlucht NOOIT van de ene relatie in de andere maar neem alles goed waar. Innerlijk en uiterlijk.
Wanneer jullie zijn voorbestemd om bij elkaar te komen, vertrouw er dan op dat de omstandigheden zo worden geschapen dat jullie hereniging ook daadwerkelijk gemanifesteerd zal worden.
In ons geval hebben we getracht onze partners te beschermen voor pijn maar al snel bleek dat onze hereniging, tot en met het samenleven niet te stoppen was. Er deden zich, ook relationeel gezien, zoveel toevalligheden voor dat al snel duidelijk werd wat onze weg zou worden.
Vertrouw dus op datgene dat jullie op een hoger niveau hebben afgesproken nog voor je in dit leven incarneerde.

http://www.tweelingzielen.be/?page_id=127

Advertenties

Geplaatst op 14 mei 2015, in Relaties. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: